Tandori masala
Tandori masala je indická aromatická zmes s rímskym rascom, sumahom a koriandrom. Na mäso, mäsové šťavy, do kuskusu, na ryžu a zeleninu. Pri nakladaní použite jogurt alebo zakysnutú smotanu.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Tandori masala:
Kvalitná zmes korenia Tandori masala je indická mierne ostrá zmes na prípravu mäsa aj zeleniny. Aromatická zmes s rímskym rascom, sumahom a koriandrom Používa sa na mäso, mäsové šťavy, do kuskusu, na ryžu a zeleninu, na rožnenie kurčiat, rýb, jahňacieho mäsa a kotliet, na strukoviny a zeleninu. Pri nakladaní použite jogurt alebo zakysnutú smotanu.
Zloženie: Soľ (max. 10%), koriander, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutamát sodný (E621), rímska rasca, sumah, cesnak, zmes prírodného korenia.
Môže obsahovať stopy zeleru, sezamu a horčice.