Paprika pálivá ASTA 60
Kvalitná Paprika pálivá ASTA 60 je základom gulášov, do údenín a rôznych mäsových jedál, omáčok a syrov, perkeltov, dodáva chuť pokrmom z ryže, zemiakov a mnohých zeleninových jedál, ale aj do vaječných pokrmov a studenej kuchyne.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Paprika pálivá ASTA 60:
Kvalitná Paprika pálivá ASTA 60 ich používa predovšetkým do gulášov, do údenín a rôznych mäsových jedál, omáčok a syrov. Paprika je tradičným korením maďarskej kuchyne. Jedlu dodá vynikajúcu chuť a výraznú červenú farbu. Je neoddeliteľnou súčasťou mnohých koreniniacich zmesí. Pre základy jedál je vhodné použiť papriku sladkú, pálivú potom na dochutenie.
Paprika pochádza z južného Mexika, odkiaľ ju Španieli priviezli do Španielska a Maroka aby si neskôr našla cestu do Maďarska. V Maďarsku sa prvá zmienka o tureckých paprikách objavila v roku 1604. O 100 rokov neskôr o nej píšu už ako o korenine.
Upozornenie: Paprika sa nesmie nikdy zahrievať na príliš vysokú teplotu, pretože by zhorela.