Rooibos - príprava perfektného pohára

Rooibos je menej adstringentný a horký ako čaj Ceylon (čierny) čaj, a preto potrebuje menej cukru alebo sladidiel. Rooibos sa môže zahrievať bez straty chuti a infúzia nespáli.

Je tiež vynikajúci s cukrom a citrónom.

Príprava perfektného pohára Rooibos

  • Nechajte vodu v kanvici.
  • Dajte jednu hromadu čajovej lyžičky na šálku Rooibos.
  • Voda vždy s vriacou vodou.
  • Nechajte napĺňať 3-4 minúty.
  • Podľa chuti pridajte mlieko a cukor alebo med.Vyskúšajte osviežujúcu šálku Rooibos s medom a citrónom.
  • Užite si to!
  • Ak je Rooibos infikovaný 5 - 10 minút, jeho antioxidačný účinok sa výrazne zvýši.
  • Nikdy nepoužívajte dvakrát varenú vodu, pretože kyslík vo vode bude vyčerpaný.Správna príprava Rooibos nebude možná.