Rooibos - príprava perfektného pohára
Rooibos je menej adstringentný a horký ako čaj Ceylon (čierny) čaj, a preto potrebuje menej cukru alebo sladidiel. Rooibos sa môže zahrievať bez straty chuti a infúzia nespáli.
Je tiež vynikajúci s cukrom a citrónom.
Príprava perfektného pohára Rooibos
- Nechajte vodu v kanvici.
- Dajte jednu hromadu čajovej lyžičky na šálku Rooibos.
- Voda vždy s vriacou vodou.
- Nechajte napĺňať 3-4 minúty.
- Podľa chuti pridajte mlieko a cukor alebo med.Vyskúšajte osviežujúcu šálku Rooibos s medom a citrónom.
- Užite si to!
- Ak je Rooibos infikovaný 5 - 10 minút, jeho antioxidačný účinok sa výrazne zvýši.
- Nikdy nepoužívajte dvakrát varenú vodu, pretože kyslík vo vode bude vyčerpaný.Správna príprava Rooibos nebude možná.