Hubové korenie
Jedinečná zmes Hubové korenie je vyvinutá špeciálne na prípravu hubových jedál, ale aj polievok, ďalej na kotlety, rošténky, zverinu, zeleninových zmesí či omelet, do zapečených cestovín a zemiakov, do minútkových štiav a mäsových zmesí.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Hubové korenie:
Delikátnu zmes Hubové korenie môžeme použiť na ochutenie širokej palety jedál. Výborná je na použitie na mäso napríklad kotlety, roštenky, divinu, ale aj na sójové mäso, do zeleninových zmesí, omelet, karfiolové, zemiakové alebo krémové zeleninové polievky. Prekvapiť môžete aj klasikou ako je hubový kuba.
Zloženie: Soľ max. 29%, sušené huby 16% (hríb smrekový 50%, šampiňón záhradné 50%), dextróza, rasca mletá, paštrnák, cibuľa drvená, mrkva, korenie čierne mleté, koriander mletý, látka zvýrazňujúca chuť: inozinan sodný ( E631), hubové aróma, farbivo: karamel (E150c).
Môže obsahovať stopy zeleru, horčice a sezamu.