Nadúvanie - Ajurvédsky čaj
Jedinečná kombinácia byliniek v ajurvédskej zmesi Nadúvanie sa odporúča na podporu trávenia. Najmä aníz má blahodarný vplyv na trávenie nielen u dospelých, ale aj u malých detí. Plody arónie majú pozitívne vplyv na organizmus a sú prírodnými antioxidantmi.
Kombinácia nenájdená.
Chuť ajurvédskeho čaju Nadúvanie:
Bylinná zmes Nadúvanie, starostlivo namiešaná podľa tradícií ajurvédy, pôsobí priaznivo na správne zažívanie. Zázračnou bylinkou je tu aníz, ktorý je využívaný aj ako korenie. Zrelý aníz veľmi aromaticky vonia a má korenistú sladkastú chuť. V čaji Nadúvanie nájdete aj plody arónie, ktoré majú vysoký obsah vitamínu C a antioxidantov.
Zloženie: škorica, pomarančová kôra, arónia, aníz, sladké drievko, klinčeky, korenie.
Príprava ajurvédskeho čaju Nadúvanie:
Vodou o teplote 95 °C zalejeme čaj v pomere 2-3 dl vody na 2 čajové lyžičky. Lúhujte 3-4 minúty, potom preceďte.
Viac o Ajurvédskych čajoch.