Krkovička rascová - bez glutamanu
Zmes korenia Krkovička rascová určená na pečenie, dusenie a grilovanie mäsa. Vhodná aj do marinád a na nakladanie mäsa (steaky, krkovička). Zmes je vhodná na tradičnú prípravu pečeného alebo grilovaného bravčového mäsa, ale aj na zvýraznenie vypekanej šťavy z mäsa.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Krkovička rascová bez glutamánu:
Paprika, rasca, korenie a koreňová zelenina dodajú krkovičke typickú korenenú chuť, mäso krásne prevonia. Zmes korenia určená na pečenie, dusenie a grilovanie mäsa. Vhodná aj do marinád a na nakladanie mäsa (steaky, krkovička). Zmes je vhodná na tradičnú prípravu pečeného alebo grilovaného bravčového mäsa, ale aj na zvýraznenie vypekanej šťavy z mäsa.
Zloženie: Soľ max. 27%, rasca mletá, paprika, čierne korenie, zmes prírodného korenia a sušenej zeleniny, sušený rastlinný tuk.
Môže obsahovať stopy zeleru, sezamu a horčice.