Včelí peľ
Bohatý zdroj aminokyselín, makroorganizmov, vitamínov, železa a ľahko stráviteľných rastlinných bielkovín. Včelí peľ je komplexná bohatá prírodná potravina, dodáva energiu, na obranyschopnosť.
Kombinácia nenájdená.
Chuť Včelieho peľu:
Obsahuje uhľohydráty, enzýmy a posilňuje chuť do jedla, dodáva energiu a obranyschopnosť. Včelí peľ je najbohatšia prírodná potravina.
Včelí peľ ďalej obsahuje draslík, fosfor, vápnik, horčík, sodík, kremík, mangán, železo, meď, zinok, jód a selén, ďalej vitamíny B1, B2, B3, B6, B12, PP, P, C, D, K a ľahko stráviteľné rastlinné bielkoviny.
Naše ďalšie produkty so včelím peľom sú Ajurvédske čaje - Anti včelí peľ a Sokolí zrak.
Príprava a použitie Včelieho peľu:
Včelí peľ si môžete zaliať vodou o teplote 95 ° C, zalejeme v pomere 2 čajové lyžičky na 3 dl vody.
Ďalšie použitie včelieho peľu - primiešať do kaší, jogurtov alebo müsli.