Thajské kari - bez glutamanu a soli
Kvalitné Thajské kari- bez glutamanu a soli používame do mäsových a zeleninových kari, smotanových polievok a omáčok, do strukovín, mletých más, na kurča, králika, jahňacej a ryby.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Thajské kari- bez glutamánu a soli:
Thajské kari je jedinečná zmes, v ktorej sa často používa až 25 druhov korenín. Thajské kari je výrazne ostrejšie, ale použitie je rovnaké ako pri ostatných druhoch kari. Používa sa hlavne v indickej, thajskej, čínskej a indonézskej kuchyni. Používame do mäsových a zeleninových kari, smotanových polievok a omáčok, do strukovín, mletých más, na kura, králika, jahňacej a ryby. Je neodmysliteľnou súčasťou vegetariánskej kuchyne.
V chuti a vôni prevažuje koriander, paprika a chilli.
Zloženie: Kurkuma, koriander, paprika, zázvor, čili, korenie, rasca, cibuľa, pieskovica.
Môže obsahovať stopy zeleru, sezamu a horčice.