Smaragdové jazero - biely aromatizovaný čaj
Luxusná čajová zmes najvyššej kvality Vás zaujme lahodnou kombináciou bieleho čaju Pai Mu Tan, zeleného čaju China Sencha a kvetmi klitórie ternatskej, ktoré dávajú šálke tohto čaju originálnu farbu a jedinečnú chuť. Doprajte si túto kombináciu výberových čajových lístkov s ajurvédskou bylinkou.
Kombinácia nenájdená.
Zloženie aromatizovaného bieleho čaju Smaragdové jazero:
Zloženie: zelený čaj China Sencha, biely čaj Pai Mu Tan, klitória ternatská, verbena, chryzantéma, kivi, aróma.
Čaj Pai Mu Tan - biely čaj, tradične sušený na slnku. Čajové lístky sú voľne pokrútené, zelenohnedé, s podielom strieborných, ochmýrených lístkov.
Čaj China Sencha - veľmi kvalitné a luxusné zelený sypaný čaj z Číny. Vyššia sorta druhu čínskych čajov Sencha.
Modrý kvet - Klitoria ternatská - Klitória - sa využíva najmä v ajurvédskej medicíne. Všetky časti rastliny sú využité na varenie alebo pri výrobe liekov. Je zdrojom triterpenoidov.
Chuť a originálna farba modrého čaju Klitoria, bieleho čaju Pai Mu Tan a zeleného čaju China Sencha s kúskami kivi je úplne vynikajúca.
Príprava aromatizovaného bieleho čaju Smaragdové jazero:
Vodou o teplote 70-80 ° C zalejeme čaj v pomere 2-3 dl vody na 2 čajové lyžičky. Lúhujte 2-3 minúty, potom preceďte. Možno pripraviť viac nálevov.
Vyskúšajte aj naše ďalšie biele čaje.