Paštétové korenie
Paštikové korenie je originálnou jemnou zmesou, ktorá je určená nielen do paštét, obličiek a pečene, ale tiež na ochutenie rôzneho duseného mäsa, na ovčie, králičie, hydinové a bravčové mäso.
Kombinácia nenájdená.
Varenie so zmesou Paštikové korenie:
Zmes je určená nielen do paštik, obličiek a pečene, ale tiež na ochutenie rôzneho duseného mäsa, na ovčie, králičie, hydinové a bravčové mäso.
Zloženie: Cibuľa, čierne korenie, zázvor, muškátový orech, zmes prírodného korenia, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutamát sodný (E621), stabilizátor (E450), emulgátor (E471), dextróza, regulátor kyslosti (E300), antioxidant (E301) , paprikový výťažok (E160c). Môže obsahovať stopy zeleru, sezamu a horčice.
Odporúčané dávkovanie: 8-10g / 1kg mäsa.