Paradajky s cesnakom a bazalkou
Koreniaca zmes Paradajky s cesnakom a bazalkou je vhodná na prípravu pokrmov so syrom. Ideálne na omelety, sendviče, šaláty, polievky, omáčky, pizzu, biele mäso a ryby. Paradajky, cesnak a bazalka obohatia chuťou a vôňou, ale taktiež pridá krásnu farbu.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s kvalitnou zmesou Paradajky s cesnakom a bazalkou:
Sušené paradajky je spôsob, ako pripravovať domáce jedlá zo slnečného Talianska:
Chutné paradajky sú tie, ktoré prichádzajú do styku so slnkom. Preto sú sušené paradajky tak skvelým doplnkom, vďaka ktorému si môžete kedykoľvek vyvolať letnú auru. Proces sušenia ich zbavuje vody, vďaka čomu konečne získame to, čo je v nich najdôležitejšie, tj. Chuť paradajok vo forme sušených kúskov tejto obľúbenej zeleniny. V kombinácii s cesnakom a bazalkou, ktorá sa tu perfektne hodí, vytvára harmonickú zmes, ktorá sa bude používať v každej kuchyni ako doplnok k tým sofistikovanejším pokrmom, rovnako ako bežne konzumované sendviče.
Zloženie Paradajky s cesnakom a bazalkou:
Sušené paradajky s cesnakom a bazalkou sú kombináciou chutí vhodné pre ideálne obohatenie pokrmov. Jednoduché a jedinečné zloženie chutí a vôní je zaistené iba vďaka prírodným ingredienciám - takže sú rovnako vynikajúce ako sušené domáce paradajky. Stojí za to mať tento zeleninovo-bylinný doplnok vždy po ruke. Je ťažké si predstaviť viac taliansku kombináciu ako paradajky s cesnakom a bazalkou. Stačí pridať čerstvú mozzarellu a získate všetky hlavné chute tejto stredomorskej krajiny. Zloženie koreniacej zmesi Paradajky s cesnakom a bazalkou sa skladajú z: Paradajky 50%, Cesnak 30%, Bazalka 20%
Sušené paradajky obohatené korením sa perfektne hodia k jedlám ako sú:
- pizza a focaccia
- suché omelety
- cestovinové omáčky
- jedla z dusené alebo vyprážané zeleniny
- toasty a syrové sendviče
- šaláty, napr. s mozzarellou a rukolou
- grilované biele mäso a jemné ryby