Nicaragua Maragogype Fincas Mierisch
Káva chuťovo vyvážená a veľmi aromatická. Vyznačuje se nezvyčajne veľkým zrnom, ktorému sa hovorí obrie.
Kombinácia nenájdená.
Špičkové kávovníky sa pestujú v oblastiach Matagalpa, Jinotega a Nuevo Segovia.
Výroba kávy v Nikarague je dôležitou Súčasti ho histórie a ekonomiky. To je jeden z hlavných produktov v krajine. Oblasťou najvhodnejšie pre pestovanie kávy je Managua, Diriamba, San Marcos, Jinotepe, Rovňák Ako blízkosť Granada, jazerá Nikaragua, Chontales a Nueva Segovia; Historicky, najlepsie káva je produkovaná v Matagalpa a inou Tega.
The Estate: Buenos Aires Estate (nie, nie je Buenos Aires v Argentíne), sa nachádza v Jinotega, kde sa vyrába 80% nikaragujskej kávy. Buenos Aires produkuje vysoko kvalitnej kávy Arabica z druhov Maragogype, Caturra a Catuai. Pole kávy sa nachádza Medzi 900 a 1150 m nad moro, ktora v kombináciám s ročnými teplotami Medzi 14 a 25 stupňov Celzia a dažďom 1800 až 2000 mm ŠÚ ideálne podmienky pre pulovr nebo vesta druhy.
Táto káva je veľmi veľký v jeho vzhlad; Maragogype odrodová je často označovaný Ako slon fazuľa.