Kvitnúci čaj Cisárska ľalia
Po zaliatí čajového kvetu sa vám roztvoria podlhovasté lístky zeleného čaju a oranžový kvet ľalie sa krásne rozvinie. Nálev kvitnúceho čaju má výraznú, veľmi dobrú chuť. Odporúčame ako TIP na darček!
Kombinácia nenájdená.
O kvitnúcom čaji Cisárska Ľalia:
Prekvapte svojich blízkych, priateľov niečím ojedinelým! Tento originálny čaj vzniká veľmi zložito a to tak, že je ručne zvinovaný a potom balený. Kvitnúci čaj sa motá do tzv. pančušiek, ktoré sa nechajú zavädnúť a potom sú vybraté. Pre predstavu, ide o materiál, ktorý sa používa na výrobu klasických dámskych pančúch. Do kvitnúceho čaju je ručne zvinovaný vždy iba jeden kvet, napr. (ľalia, nechtík, jazmín).
Po zaliatí kvitnúceho čaju sa rozvinú podlhovasté lístky zeleného čaju a oranžový kvet ľalie vám vykúzli krásny pohľad. Nálev kvitnúceho čaju má výraznú, veľmi dobrú chuť. Je možné pripraviť viac nálevov.
Príprava kvitnúceho čaj Cisárska Ľalia:
Pre docielenie správneho efektu je najlepšie kvitnúci čaj zalievať v pohári alebo v sklenenej kanvici, aby sme mohli pozorovať rozvíjanie kvetu. Pokiaľ ide o prípravu, je nutné vždy sa riadiť inštrukciami, aby mal kvitnúci čaj správnu chuť. Ideálna teplota na prípravu je okolo 70-80 stupňov. Pri zelených čajoch je nutné neprekročiť odporúčanú dobu lúhovania, aby nestrpol. Pretože sú kvety vyrábané z veľmi kvalitných čajových lístkov, môžeme ich zaliať viackrát po sebe bez toho, aby čaj stratil na kvalite.
Viac o kvitnúcich čajoch.