Kotvičník zemný - vňať BIO

Najpredávanejšie

Bylinka so schopnosťou zvýšenia testosterónu. Kotvičník BIO má mimoriadne účinky na zvýšenie vitality, obranyschopnosti organizmu a celkovej detoxikácii.

balenie 50 g
2,46 €
(2,46 € / 50 g)
balenie 100 g
-10%
zľava 0,48 €
4,43 €
(2,22 € / 50 g)
-10%
zľava 0,48 €
balenie 250 g
-15%
zľava 1,85 €
10,46 €
(2,09 € / 50 g)
-15%
zľava 1,85 €
balenie 1 kg
-20%
zľava 9,80 €
39,36 €
(1,97 € / 50 g)
-20%
zľava 9,80 €
na sklade
  • Katalógové číslo 759
  • EAN 8595700541899
  • Krajina pôvodu Evropa
  • Výrobca Darka Company s.r.o.

Chuť bylinky Kotvičník zemný BIO:

Kotvičník je mimoriadna bylina. Medzi hlavné účinky patrí schopnosť zvýšiť u mužov hladinu testosterónu, životnej vitality. U žien nárast sexuálneho apetítu a kontrola telesnej hmotnosti.
Divoké kmene primitívnych Indiánov využívajú Kotvičník pre jeho močopudné, antiseptické a protizápalové účinky. Ďalšie národy ho využívajú pri liečbe neplodnosti a strate potencie. Športovci na celom svete ho využívajú na zvýšenie hladiny testosterónu, ktorá im umožňuje ľahší nárast svalovej hmoty a zvyšuje športové výkony.

Typickým prostredím pre výskyt Kotvičníka sú suché slnečné miesta, stepi a piesčiny. Kotvičník sa pravdepodobne pôvodne rozšíril do ostatných častí zemegule z piesočných morských pobrežiach Číny a Japonska. V súčasnej dobe sa vyskytuje v mnohých oblastiach Ázie, Európy, Afriky aj Austrálie. Rozšírená je napríklad v oblasti Strednej Ázie, Číne, Indii a na Srí Lanke, na brehoch Kaspického, Azovského, Stredozemného a Čierneho mora. Na mnohých miestach sa vyskytuje voľne, ale stále viac je v rôznych krajinách pestovaný riadene na farmaceutické účely. Kotvičník zemný je možné pestovať aj v našich končinách. Nevýhodou je, že pestovanie je na rozdiel od iných častí sveta sezónne, zber teda prebieha raz v roku.

Príprava bylinky Kotvičník zemný BIO:

Odvar zo sušenej vňate kotvičníka pripravujeme podobne ako bežný čaj. Vrchovatú čajovú lyžičku (cca 1 gram) sušenej vňate zalejeme pollitrom vriacej vody a ešte 30 minút varíme. Potom odvar precedíme a pijeme najlepšie v troch dávkach približne pol hodiny pred jedlom. Pokiaľ sa ponáhľate, stačí si pripraviť odvar klasicky ako čaj - avšak s dlhým vylúhovaním. Účinky je možné individuálne pocítiť už po troch dňoch. Vývar môžete dosladiť – najlepšie prírodným, nerafinovaným cukrom alebo medom. Uvedená dávka vňate je orientačná. Presnejší výpočet môžete vykonať takto (u mužov aj žien): cca 0,5 gramu sušenej vňate na každých 30 kg telesnej váhy. Je možné použiť aj vyššiu dávku, pretože klinické testy nepreukázali žiadnu merateľnú toxicitu, ani vedľajšie nežiaduce účinky, a to ani pri podaní vysokých dávok.

Viac o kotvičníku zemnom.