Koriander plod - celý
Kvalitný Koriander plod celý má nasládnutú chuť a arómu pripomínajúcu pomarančovú kôru. Používa sa do polievok, omáčok, čatní a nádiviek, k rybiemu alebo grilovanému mäsu, na nakladanie zeleniny a húb, do múčnikov, sušienok, marmelád a perníkov.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Koriander plod celý:
Používa sa do polievok, omáčok, čatní a nádiviek, k rybiemu alebo grilovanému mäsu, do paštik a ďalších údenárskych výrobkov, na nakladanie zeleniny a húb, do múčnikov, sušienok, marmelád, perníkov a tiež pri výrobe alkoholických nápojov. Často býva súčasťou bylinných čajových zmesí.
Koriander je súčasťou perníkového a kari korenia. Je využívaný predovšetkým v Ázii, ale tiež napríklad vo Venezuele, kde ho používajú snáď na všetky jedlá.