Gyros
Grécka jemne pálivá zmes kvalitného korenia Gyros je vhodná na rôzne druhy mäsa pripravovaného na rošte aj panvici. Jedinečné korenie na grécky gyros, najčastejšie na bravčové alebo kuracie mäso, súvlake, ochutenie zapečených zemiakov a vegetariánskych jedál.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s kvalitnou koreniacou zmesou Gyros:
Kvalitnú zmes korenia na grécky Gyros vhodná na grilovanie (zmiešajte s olejom a citrónovou šťavou), pečenie, na prípravu mäsa na ohni, ale aj na zeleninové pokrmy. Decentne pálivá zmes s príjemnou bylinkovou chuťou rozmarínu a oreganá s koreňovou zeleninou sú výborné aj na prípravu súvlaka, zapečených zemiakov a vegetariánskych jedál.
Zloženie: Soľ (max. 33%), cibuľa, rozmarín, cesnak, paprika červená, zázvor, oregano, bazalka, rímsky kmín, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutamát sodný (E621). Môže obsahovať stopy zeleru, sezamu a horčice.