Fenikel plod horký

Dopredaj

Kvalitný Fenikel plod horký sa chutí veľmi podobá aníze alebo lekárnici.  Používa sa na dochutenie duseného mäsa, syrových a tvarohových jedál, omáčok, rybích polievok, bylinkového masla, šalátov, ale aj chleba a sladkého pečiva. Fenikel  sa tiež používa pri výrobe likérov a pri konzervácii zeleniny a húb.

balenie 40 g
-20%
zľava 0,24 €
0,97 €
(1,21 € / 50 g)
-20%
zľava 0,24 €
balenie 80 g
-20%
zľava 0,48 €
1,93 €
(1,21 € / 50 g)
-20%
zľava 0,48 €
na sklade

 

Varenie s korením Fenikel plod horký:

Fenikel je veľmi obľúbené korenie predovšetkým v talianskej a francúzskej kuchyni. Chuťou sa veľmi podobá aníze alebo lekárnici.  Má v kuchyni veľmi široké uplatnenie. Používa sa na dochutenie duseného mäsa, syrových a tvarohových jedál, omáčok, rybích polievok, bylinkového masla, šalátov, ale aj chleba a sladkého pečiva. Fenikel sa tiež používa pri výrobe likérov a pri konzervácii zeleniny a húb.

Jemne nasekané čerstvými lístkami fenikelu nahradíte mätu v jogurtových zálievkách.

Viac o korení: