Cascara - Čerešňovo - kávový čaj
Cascara sa vyznačuje ovocnou chuťou čerešní a sú cítiť sušené slivky a jablká. Pôsobí na normálnu funkciu trávenie, antioxidant a má veľmi malé množstvo kofeínu.
Kombinácia nenájdená.
Cascara v španielčine znamená "kôra" a podľa tohto prekladu sa jedná o sušené šupky kávovníka, ktoré boli kedysi považované za odpad pri výrobe kávových zŕn. Boli pre nich nájdené cenné využitie spolu s technologickým pokrokom a meniacimi sa trendmi. Dnes sa úspešne používajú k príprave jedinečného nápoja, ktorý sa nazýva vzhľadom k svojmu vzhľadu a chuti Čerešňovo - kávovový čaj.
Káva alebo čaj?
Cascara sa vyznačuje ovocnou chuťou, ktorá je obohatená mierne kyslou chuťou. Hoci cascara úzko súvisí s kávovými zrnami, má s populárnym nápojom málo spoločného. Obsahuje iba malé množstvo kofeínu, čo môže byť výhodou pre ľudí, ktorí dávajú prednosť mierne stimuláciu. Jeho vzhľad a farba po varení sa podobajú čaji.
V kruhoch nadšencov tohto nápoja sa považuje za produkt odkazujúce na sušené ovocie. Mimochodom, s mimoriadne zaujímavou chuťou a vôňou, kde sú cítiť sušené slivky a jablká. Vďaka proplétajícím ovocným tónom je cascara perfektné ako osviežujúci nápoj počas letného horúčavy, je alternatívou k obľúbeným limonádam a ako zahrievacie infúzie s prídavkom zázvoru alebo škorice v zime.
Oddeľte toxín od tela!
Cascara možno vďaka svojim početným zdravotným vlastnostiam nájsť v lekárňach vo forme doplnkov, obvykle s účinkom na podporu čistenie tela. Pôsobí normálne na tráviaci systém, vrátane črevnej mikroflóry.
Kávové šupky ovocie používané pravidelne:
plní normálnu funkciu v črevách
má normálnu vplyv na protizápalový účinok
pôsobí na normálnu funkciu tráviaceho systému
detoxikácia
Cascara - univerzálny nápoj po celý rok!
Ak chcete pripraviť mierne povzbudzujúce horúci nápoj, zalejte Cascara vodou pri teplote asi 90 ° C. a ponechajte 5 minút lúhovať. Pre ľudí, ktorí práve začínajú dobrodružstvo s Cascara, bude optimálna dávka 5 g na 100 ml vody. Pomery možno samozrejme zvoliť podľa vašich vlastných chuťových preferencií a požadované sily nálevu.