Bombilla Liza 15,5cm
Bombilla Liza 15,5 cm na prípravu juhoamerického nápoja Yerba Maté. Kovová slamka alebo slamka s placatým sitkom. Praktické použitie s dlhou životnosťou.
Kombinácia nenájdená.
Bombilla Liza 15,5 cm:
Slamka na pitie tradičného juhoamerického nápoja Maté. Kovová, s placatým sitkom.
Tradičný spôsob prípravy maté:
Do kalabasy nasypeme maté, zakryjeme dlaňou, otočíme do horizontálnej polohy a jemne zatrepeme. Potom vrátime kalabasu do pôvodnej polohy, a to tak, aby maté zostalo pod uhlom okolo 45 °. Do voľného priestoru postavíme bombillu. Maté potom zalejeme teplou vodou (50 ° C) a necháme vsiaknuť. Horúcu vodu s teplotou 70 až 80 °C následne nalejeme do miesta, kam sme predtým umiestnili bombillu. Z jednej dávky môžeme pripraviť viac nálevov.