Bolonskej - bez glutamanu

Kvalitná zmes Bolonskej - bez glutamanu sa používa na špagety, cestovinové šaláty či pizzu. Tiež ako prísada do mletých más aj na steaky. Jedinečnú chuť zabezpečí ojedinelá kombinácia zeleniny, byliniek, cesnaku a citrónovej kôry. 

balenie 80 g
-10%
zľava 0,32 €
2,92 €
(1,83 € / 50 g)
-10%
zľava 0,32 €
na sklade

Varenie so zmesou korenia Bolonské - korenie bez glutamánu:

Používa sa na špagety a iné cestoviny, cestovinové šaláty aj pizzu, mleté mäso aj na steaky. Používa sa nielen na prípravu talianskych jedál, ale svoje miesto má aj na slovenskej, balkánskej a stredomorskej kuchyni.

Zloženie: Soľ (max. 14%), cesnak, oregano, mrkva, paprikové klinčekmi, rozmarín, bazalka, tymian, majorán, biele korenie, citrónová kôra. Môže obsahovať stopy zeleru, horčice a sezamu.

Viac o korení: