Bolonskej - bez glutamanu
Kvalitná zmes Bolonskej - bez glutamanu sa používa na špagety, cestovinové šaláty či pizzu. Tiež ako prísada do mletých más aj na steaky. Jedinečnú chuť zabezpečí ojedinelá kombinácia zeleniny, byliniek, cesnaku a citrónovej kôry.
Kombinácia nenájdená.
na sklade
Varenie so zmesou korenia Bolonské - korenie bez glutamánu:
Používa sa na špagety a iné cestoviny, cestovinové šaláty aj pizzu, mleté mäso aj na steaky. Používa sa nielen na prípravu talianskych jedál, ale svoje miesto má aj na slovenskej, balkánskej a stredomorskej kuchyni.
Zloženie: Soľ (max. 14%), cesnak, oregano, mrkva, paprikové klinčekmi, rozmarín, bazalka, tymian, majorán, biele korenie, citrónová kôra. Môže obsahovať stopy zeleru, horčice a sezamu.