Argentína
Univerzálna koreniaca zmes Argentína vhodná pri marinovaní, grilovaní, rožnení a pečení všetkých druhov más, do nádiviek, do zapečených zemiakov a cestovín, výborne chutí v dusenej alebo grilovanej zelenine. Jedlo dostáva vďaka tejto zmesi jedinečnú chuť.
Kombinácia nenájdená.
Varenie so zmesou korenia Argentína:
Zmes korenia Argentína užijete pri varení jedál slovenskej kuchyne, tak v stredomorskej, mexickej tak orientálnej. Použiť môžete pri grilovaní, rožnení, pečení, nakladaní všetkých druhov mäsa, výborná je aj pri okorenení zeleninových zmesí, zapečených zemiakov, cestovín, ale aj na sójové plátky a nudličky.
Zloženie: Soľ 38%, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutamát sodný (E621), paprika sladká, čierne korenie, mrkva, cesnak, paprikové fľaky červené a zelené, rasca, koriander, HORČIČIČITÉ SEMIENKA, cibuľa, petržlen. Môže obsahovať stopy zeleru a sezamu.