Adamove rebra
Jemná koreniaca zmes Adamove rebra s výrazným medovým arómom, ktorá možno použiť na pečené rebrá či pečený bôčik, používa sa pri nakladaní všetkých druhov más na gril, rožnenie a prípravu marinád. Zmes je vhodná aj pod dusenú zeleninu a sójové mäso.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Adamove rebra:
Kvalitná zmes Adamovho rebra je vhodná na pridanie do rôznych pokrmov na zlepšenie a zvýraznenie chuti a vône. Mnohé bylinky obsiahnuté v korenistých zmesiach sú využívané aj na liečebné účely. Korenie Adamove rebra sa používa predovšetkým na nakladanie más, pečene, rožnenie a grilovanie. Potrite medom a pripravíte sa vynikajúce rebrá na mede.
Táto zmes je vhodná aj pod dusenú zeleninu.
Zloženie korenia Adamove rebra:
Soľ max. 36%, sušený cesnak, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutamát sodný (E621), paprika sladká, dextróza, čierny pepř, chilli, maltodextrín, paprikový výťažok (E160c), kypriaca látka: fosforečnan vápenatý (E341). Môže obsahovať stopy zeleru, horčice a sezamu.