Adamova rebrá medová ostrá
Jemná koreniaca zmes Adamovho rebrá medová ostrá s výraznou medovou arómou, ktorá sa dá použiť na pečené rebierka či pečený bôčik, používa sa pri nakladaní všetkých druhov mäsa na gril, ražnenie a prípravu marinád. Zmes je vhodná aj pod dusenú zeleninu a sójové mäso.
Kombinácia nenájdená.
Varenie s korením Adamovho rebrá medová ostrá:
Kvalitná zmes Adamovho rebrá medová ostrá je vhodná na pridanie do rozličných pokrmov pre zlepšenie a zvýraznenie chuti a vône. Mnohé bylinky obsiahnuté v koreniacich zmesiach sú využívané aj na liečebné účely. Korenie Adamovho rebrá sa používa predovšetkým na nakladanie mäsa, pečienku, ražnenie a grilovanie. Potrite medom a pripravíte sa vynikajúce rebrá na mede.
Táto zmes je vhodná aj pod dusenú zeleninu.
Zloženie korenia Adamovho rebrá medová ostrá: jedlá soľ (max.41%), paprika, cesnak, cukor, zvýrazňovač chuti: E621, chilli, dextróza, zázvor, protispekavá látka:E341iii, rastlinný olej (repkový), sušený med (1%), aróma (1%), kurkuma
Výživové údaje (stanovené pre 100g produktu): Energ. hodnota (KJ/Kcal): 762 / 181, Tuky (g): 5,2, z toho nasýtené MK (g): 0,9, Sacharidy (g): 34,8, z toho cukry (g): 17, 9, Bielkoviny (g): 5,6, Soľ (g): 41,0